Ledig stilling for smarte VVS-ingeniører

Hvilket beger fylles først?

Sverre Heskestad,
daglig leder
Ai, ai, ai. Det var dessverre feil!
Yes! Det var riktig!

Vi søker VVS-INGENIØR

Vi søker etter en senior VVS-ingeniør/sivilingeniør (B.Sc/M.Sc) med minimum 10 års relevant erfaring. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Vi må styrke laget i avdelingen, og er på jakt etter en person som vil bidra med sin erfaring.

ARBEIDSOPPGAVER

Vi jobber med planlegging og prosjektering for private og offentlige utbyggere innenfor VVS og energi, og trenger en person som kan bidra til å styrke og videreutvikle VVS-arbeidet vårt.

MULIGHETER

Vi har en ung, offensiv og faglig dyktig gjeng i Prosjektil og det vil være gode muligheter for faglig utvikling for den rette personen. Prosjektil er på jakt etter personer som søker utfordringer og krevende arbeidsoppgaver. Vi gir mye ansvar til rette personer!

EGENSKAPER

Gode samarbeidsevner og generelt gode datakunnskaper med evnen til å selvstendig lære å bruke ny programvare er en forutsetning. Du må kunne kommunisere godt på norsk. BIM-verktøy benyttes i alle prosjekt, og grunnleggende kompetanse i AutoCAD og AUTODESK er en fordel. Det er en styrke hvis du har erfaring fra Revit.

For mer informasjon om denne muligheten tar du kontakt med Aase eller Arild:

Aase Skjæveland // aase@hytech.no  //  992 88 936
Arild Tjensvold  //  arild@hytech.no  //  982 56 643

Del gjerne:

Skriv inn og trykk Enter for å søke