Flere med i HjemJobbHjem

Vi i Prosjektil ønsker å bidra og være en del av gode initiativ som skjer lokalt.  Derfor vil vi ha enda flere med i HjemJobbHjem. Det handler ikke om å slutte å kjøre bil. Det handler om å gå, sykle og reise kollektivt når du kan, og kjøre bil når du må.

– Vi i Prosjektil ønsker å  ta et samfunnsansvar med å tilrettelegge for vår ansatte med HjemJobbHjem. Denne ordningen er veldig bra, og hvis flere blir med vil vi sammen kunne redusere biltrafikken som fører til mindre kø og bedre miljø, sier avdelingsleder Morten Lende som har ansvar for prosjektet hos Prosjektil.

Denne interne konkurransen går ut på at vi noterer hver dag en medarbeider setter bilen hjemme. Blant disse blir det trukket ut både ukesvinnere, månedsvinnere og til slutt en vinner av konkurransen. En av våre ansatte vil da vinne en elsykkel verdi 15.000,-

Lende presenterer prosjektet og konkurransen slik:

 

Mobilitetsprosjektet HjemJobbHjem er et samarbeid mellom KolumbusBysykkelenStatens vegvesen, kommunene StavangerSandnesSola, Randaberg og Rogaland fylkeskommune. Målet er at alle ansatte i HjemJobbHjem-bedriftene skal kjøre sjeldnere til og fra jobb.

Alle bedrifter som har kontor i kommunene Randaberg, Sola, Stavanger eller Sandnes kan søke om å ta del i HjemJobbHjem-avtalen.

De ansatte får tilbud om en månedsbillett for buss og tog i Rogaland for bare 515 kr måneden. Noe som er langt rimeligere enn alle andre månedsbilletter de ansatte kan kjøpe i dag.

Gratis tilgang til bysyklene inngår også som en del av avtalen for alle ansatte uavhengig av om de kjøper billetten eller ikke. Dette gjør det lettere å komme seg til og fra kollektivknutepunkt. For eksempel kan man ta tog fra Stavanger til Gauselstasjon og en bysykkel derfra til Prosjektil. Da tar ikke turen fra stasjonen mer enn 6 minutter, fremfor 30 minutter å gå.

 

Informasjon om kampanjen på fellesmøtet denne uken.

Del gjerne:
Les også:

Skriv inn og trykk Enter for å søke