RÅDGIVENDE INGENIØR ELEKTRO

Prosjektil prosjekterer alle typer elektrotekniske anlegg for offentlige- og private utbyggere, og utarbeider tegninger og skjema for elektroentreprenører og totalentreprenører.

Vi utfører rådgivende ingeniørtjenester innen elektroteknikk, elkraft, tele- og automatisering, heisanlegg og nødstrøm, med hovedvekt på bygg og anlegg for skoler, sykehjem, kirker, kontorbygg, industri, boligblokker m.m.

Prosjektil har rådgivere med allsidig erfaring innen elektroteknikk. Våre rådgivere består av ingeniører og sivilingeniører med mellom 5 til 35 års erfaring innenfor planlegging av elektriske anlegg. I tillegg har flere av våre ingeniører fagbrev.

Vi ser oss derfor i stand til å behandle alle deler av elektriske anlegg på et faglig forsvarlig nivå og etter de økonomiske retningslinjer byggherren trekker opp for sine prosjekter.

KONTAKT
OLE-FREDRIK RASMUSSEN
+47 971 82 714
ole-fredrik@prosjektil.no

RÅDGIVENDE INGENIØR VVS

Prosjektil har dyktige ingeniører som prosjekterer innenfor VVS og energi. Vi har erfaring med både private og offentlig utbyggere. Vi lager detalj- og funksjonsbeskrivelser, alt etter kundens ønsker – store eller små prosjekter. Vi prosjekterer og tegner for tekniske entreprenører og totalentreprenører.

Vi prosjekterer VVS-anlegg innenfor alle bygningskategorier:

 • Sanitæranlegg
 • Varmeanlegg
 • Ventilasjonsanlegg
 • Sprinkleranlegg
 • Energiforsyning
 • Energisentraler gassanlegg
 • Automasjon og styringssystemer
 • Kuldeteknikk

Våre ingeniører kan også gi råd innenfor inneklima og innemiljø, radon og legionella.

Prosjektil har rådgivere som kan energi – og som kan optimalisere bygg og tekniske løsninger for å oppnå maksimal energibesparelse innenfor rehabilitering og nybygg. Vi energimerker også bygninger.

Prosjektil har som mål å prosjektere energi- og miljøvennlige bygninger. Bærekraftige bygninger er framtiden i byggebransjen.

BIM-verktøy benyttes i alle prosjekter. Tegninger utarbeides i tegningsprogrammer som AutoCAD og AUTODESK.

KONTAKT
OLE-FREDRIK RASMUSSEN
+47 971 82 714
ole-fredrik@prosjektil.no

TEKNISK BYGGLEDELSE

Vi erfarer at nye krav til teknikk og kvalitet på bygninger, sammen med utviklingen av tilgjengelig teknisk utstyr, krever ekstra oppfølging. Prosjektil tilbyr derfor tjenesten teknisk byggeledelse for å styrke byggherrens kvalitetskontroll og sikkerhet for funksjoner på de tekniske anleggene.

Hovedoppgavene er ansvar for:

 • Oppfølging av tekniske fag
 • Bistand til tekniske entreprenører og oppfølging mot tekniske konsulenter
 • Tilsvarende oppfølging som byggeleder, men normalt være underlagt en hovedbyggeleder

KONTAKT
OLE-FREDRIK RASMUSSEN
+47 971 82 714
ole-fredrik@prosjektil.no

Del gjerne:

Skriv inn og trykk Enter for å søke