Stor stas med åpning av suldal bad

7. desember stod jubelen i taket. Nå skal badesultne suldøler og tilreisende få gleden av å bruke et fantastisk badeanlegg på Sand i Suldal.

– Bygget er plassert på en tomt med flott utsikt over fjord og fjell og med nær tilknytning til de øvrige idrettsanlegg i kommunen. Store og gode vindusflater i bassengrommene gir en naturopplevelse samtidig som en nyter badets fasiliteter, sier Kåre Våge i Prosjektil.

Suldal Bad er en svømmehall med mye innhold. Her finner man et 25 meters basseng, terapibasseng, barnebasseng og utvendig boblebad. I tillegg er det attraksjoner som 1, 3 og 5 meters stupebrett og stupetårn med plattform og brett. I tilknytning til 25 meters bassenget er det en klatrevegg og kort sklie. Fra toppen av stupetårnet går en lang sklie med tidtaking som bukter seg over 25 meters bassenget. I bassengrommet er det plassert en badstue, kafé og noen sittebenker. Utover garderober for damer og herrer er det egne familiegarderober. Ved hovedinngangen finner man billettluke og kiosk med tilhørende kafé og sittebenker før en går videre inn i badet.

I tillegg til et spennende bygg er det etablert et flott uteanlegg. Egen parkeringsplass er etablert med regnbed og gressarmering i tillegg til lettstelt beplantning rundt bygget. Bygget har sedumtak som glir godt inn med resten av arkitekturen. I forlengelsen av bygget er det satt opp flere sandvolleyballbaner.

– Prosjektil har levert prosjekt- og byggeledelse i dette oppdraget, og har gjennom årenes løp fått bred erfaring innen badeanlegg. Noen eksempler på dette er Gamlingen, Hundvåg svømmehall og Kvernevik svømmehall. Nå er det Suldal kommune sin tur, sier Kåre Våge. Alt ligger nå til rette for at kommunen kan nå sine ambisjoner om en godt besøkt innendørs svømmehall.

Suldal Bad - Prosjektil
Suldal Bad - Prosjektil
Suldal Bad - Prosjektil
Suldal Bad - Prosjektil
Prosjektil - Ansatte - Marianne Klepp Andersen

– Vi trenger flere medarbeidere på laget!

Del gjerne:
Les også:

Start typing and press Enter to search