Oppdrag for Skagen Eiendomsforvaltning

Ansatte i Prosjektil er klare for flere oppdrag på sertifisering i BREEAM In-Use.

Prosjektil har nå en sertifisert revisor i BREEAM In-Use og vi er nå i gang med vårt første oppdrag.

Oppdraget vi er i gang med er i vårt eget bygg i Gamle Forusveien 1. Sist uke hadde vi oppstartsmøte sammen med Stian Thommassen og Vegard Jakobsen i Skagen Eiendomsforvaltning. Rikke Ødegård Aas vil samarbeide tett med Stian Thommassen gjennom sertifiseringsprosessen.

Interessen for BREEAM In-Use sertifisering har økt kraftig de siste årene. BREEAM In-Use er en internasjonal miljøsertifiseringsordning for eksisterende bygninger. 

Sertifiseringsordningen er basert på robust forskning og nesten 30 års erfaring. Sertifiseringen er delt inn i 9 miljøkategorier og har to evalueringsdeler – eiendom og forvaltning/ledelse. Det er mulig å få et sertifikat for hver del. 

Det er flere fordeler med å BREEAM In-Use sertifisere et bygg. Det gir lavere driftskostnader, økt eiendomsverdi, forbedret helse og innemiljø, anerkjennelse av robusthet, forbedret dialog og ikke minst er det et steg mot et nullutslippssamfunn. 

Til byggeiere som har forpliktet seg til eiendomssektoren-veikart mot 2050 er BREEAM In-Use sertifisering et av strakstiltakene som kan gjennomføres. Et nybygg som er BREEAM-NOR sertifisert kan også sertifiseres i BREEAM In-Use. Dette vil videreføre sertifiseringen i driftsfasen av bygget etter ferdigstillelse.   

Vi er klare for flere oppdrag på sertifisering i BREEAM In-Use. 

Ta kontakt med Rikke for en prat.

Ta kontakt

No data was found
FLERE AKTUELLE SAKER FRA PROSJEKTIL