Nye lokaler og ALC på laget

Vi er stolte av å ha ALC med på laget. Vår portefølje og kompetanse har blitt enda bredere og bedre. Etter påske vil dere finne Prosjektil og ALC samlokalisert i nye lokaler. Vi flytter inn i Gamle Forusveien 1 / Gauselsplitten. ALC vil da skifte navn til Prosjektil Konstruksjon.

– Det viktigste for oss er alle de dyktige folkene som jobber i ALC og Prosjektil. Nå skal vi samlokaliseres og bygge videre på den sterke kulturen vi har i Prosjektil i dag, samtidig som den styrkes og utvikles gjennom mye impulser, sier daglig leder i Prosjektil, Sverre Heskestad.

Etter samlokaliseringen vil Prosjektil tilby alle tjenester fra samme kontorlokaler. Det vil gjøre det enklere og samhandle mellom de forskjellige fagene.
 
– ALC har vært en del av Prosjektil-familien siden 2018, og det skal bli godt å «formalisere» forholdet vårt. Å flytte sammen er det naturlige og riktige skrittet videre, sier Heskestad.
 
ALC, som til påske skifter navn til Prosjektil Konstruksjon, vil ikke endre seg i forhold til sine kunder. De ansatte blir med videre, men sammen vil vi nå kunne tilby et mye større spekter av rådgivningstjenester.
 
Både ALC og Prosjektil har vært gjennom en god periode på tross av pandemi. 
– Vi opplever at kundene har stor tillit til oss. De bestiller stadig nye oppdrag og ønsker å satse sammen med oss. Det har gitt oss god vekst og fart inn i et nytt og spennende år, sier Heskestad.
FLERE AKTUELLE SAKER FRA PROSJEKTIL