NY DAGLIG LEDER

Sverre Heskestad (39) blir daglig leder i Prosjektil fra og med 6. mars 2017. Han har fram til nå vært driftsleder i selskapet.

John Magne Fenne (57) fortsetter i selskapet som prosjektleder og styreformann.

– Dette er en del av en langsiktig plan. For to år siden gjorde vi en omorganisering av ledergruppen og innførte avdelingsledere. Skifte av daglig leder er neste steg i denne planen, sier Heskestad.

Prosjektil startet opp i 2000, og siden 2002 har Fenne og Heskestad vært lederteamet i bedriften. De har den siste tiden opplevd sterk vekst og har stor ordretilgang, og Prosjektil har ansatt flere ingeniører.

– Vi vil fremover fortsette å se på ny teknologi og nye muligheter. Markedet er spennende og mulighetene store, sier Heskestad.

Fenne vil framover bruke sin tid direkte i prosjektene.
– Jeg gleder meg til å få mer tid til den faglige delen av arbeidet, og jeg vil få ansvar for prosjektledelse i noen av de større prosjektene vi jobber med for tiden, sier Fenne.

Av de 42 ansatte er flere unge og nyutdannet.
– For bedriften og for meg har det alltid vært viktig å jobbe tett med yngre medarbeidere. Forhåpentligvis vil de ha nytte av min erfaring i prosjektene, sier han.

Del gjerne:

Start typing and press Enter to search