Ledig stilling som VVS-ingeniør

Vi søker etter senior VVS-ingeniør/sivilingeniør (B.Sc/M.Sc) med minst 10 års relevant erfaring fra rådgiverbransjen eller entreprenør. Vi er på jakt etter en person som med sin faglige kompetanse og erfaring vil bidra med å styrke og utvikle avdelingen og fagmiljøet.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en dyktig VVS-ingeniør som skal jobbe med rådgivning og prosjektering innenfor VVS, energi, innemiljø og ellers tilstøtende tekniske fag i et tverrfaglig miljø. Vi jobber med både private og offentlig utbyggere. Vi er i vekst og trenger personer som kan bidra til å styrke og videreutvikle fagmiljø og avdeling.

Muligheter

Vi har en offensiv og faglig dyktig gjeng i avdelingen, og det vil være gode muligheter for faglig utvikling for den rette personen. Prosjektil er på jakt etter personer som søker utfordringer, krevende arbeidsoppgaver og tenker tverrfaglig. Vi gir mye ansvar til de rette personene.

Egenskaper

Gode samarbeidsevner og generelt gode datakunnskaper med evnen til å selvstendig lære å bruke ny programvare er en forutsetning. Du må kunne kommunisere godt på norsk. BIM-verktøy benyttes i alle prosjekt, og grunnleggende kompetanse i AutoCAD er en fordel. Det er en fordel hvis du har erfaring fra Revit.

Kontaktperson

Ta kontakt for mer informasjon om mulighetene eller for innsending av søknad og CV.

Aase Skjæveland
aase@hytech.no
+47 992  88  936