Vil du jobbe i et miljø med full frihet til å skape planer som virker?

Frist: Fortløpende intervjuer
Arbeidssted: Stavanger
Ansettelsesform: Fast
Stillingsfunksjon: Landskapsarkitekt

Bli med på en knallkjekk reise som landskapsarkitekt hos Prosjektil!

Drømmer du om å være mer enn bare en ansatt? Da har du nå mulighet til å bli en del av en attraktiv arbeidsplass i forhold til kompetanse, tverrfaglighet, profesjonalitet og gode systemer.

Prosjektil er ikke bare et selskap, det er et miljø hvor du kan forme og påvirke. Vi er modige nok til å være små, men ambisiøse nok til å være store. Her får du muligheten til å være med på å skape noe, uten de lange veiene til beslutninger som ofte finnes i større organisasjoner.

Vi tror på å dyrke en kultur hvor din stemme blir hørt, og dine ideer blir satt ut i livet.

Prosjektil er trygt etablert i markedet. Du får en stabil arbeidsplass hvor samarbeid med mange spennende aktører i bransjen er en del av hverdagen.

Menneskene er hjertet av det vi gjør. Hos oss blir du ikke bare en ansatt – du blir en investering. Vi bryr oss om din personlige og profesjonelle vekst. Ja, du kommer til å le på jobb, fordi vi tror på at et trivelig arbeidsmiljø gir de beste resultatene. Når dagene ikke er like lekende, har vi et miljø som oppmuntrer og heier på.

Når det kommer til faglig utvikling, er det lite begrensninger. Vi gir deg alle verktøyene du trenger for å utføre jobben som landskapsarkitekt på høyeste nivå. Du vil få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter som utfordrer kreativiteten din og utvider horisontene dine. Og vi bare nevner det: Byutvikling og urban design er ønskelig som en del av rollen.

Og det beste av alt? Du blir en del av et fagmiljø hvor det alltid er noen med akkurat den erfaringen du trenger for å sparre med.

Hverdagen hos oss er kjekk, og selvsagt har vi fokus på kvalitet i vårt arbeid. Innholdet i en arbeidshverdag vil være varierende – både i varierende størrelser, faser, typer osv.
Så, er du klar for å bli med på en reise som landskapsarkitekt hos Prosjektil? Bli en del av vårt team, hvor du ikke bare designer landskap – du designer fremtiden.
Sammen.

Har du spørsmål om rollen, la terskelen være lav for å ta kontakt med vår samarbeidspartner Zelekt v/Kåre Sele Krogedal eller Mari Christine Apall Kårhus.

Kontaktperson

Ta kontakt for mer informasjon, eller send en kort søknad eller CV til rettvalg@prosjektil.no

Kåre Sele Krogedal
Rådgiver hos Zelekt

Telefon: 48 86 64 68