Ledig stilling som senior elektro-ingeniør/sivilingeniør

Vi søker etter senior elektro-ingeniør/sivilingeniør (B.Sc/M.Sc) med relevant erfaring fra rådgiver-bransjen eller entreprenør. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
Vi er på jakt etter rette personer som vil bidra med sin erfaring og kompetanse til utvikling av vår satsing

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter dyktige elektroingeniører som vil arbeide med rådgivning og prosjektering innenfor elektro og ellers tilstøtende tekniske fag i et tverrfaglig miljø. Vi jobber med både private og offentlig utbyggere. Vi er i vekst, og trenger personer som kan bidra til å styrke og videreutvikle fagmiljø og avdeling.

Muligheter

Vi har en offensiv og faglig dyktig gjeng innen avdelingen og det vil være gode muligheter for faglig utvikling for den rette personen. Prosjektil er på jakt etter personer som søker utfordringer, krevende arbeidsoppgaver og tenker tverrfaglig. Vi gir mye ansvar til rette personer!

Egenskaper

Gode samarbeidsevner og generelt gode datakunnskaper med evnen til å selvstendig lære å bruke ny programvare er en forutsetning. Du må kunne kommunisere godt på norsk. BIM-verktøy benyttes i alle prosjekt, og grunnleggende kompetanse i AutoCAD er en fordel. Det er en styrke hvis du har erfaring fra Revit.

Kontaktperson

Ta kontakt for mer informasjon om mulighetene eller for innsending av søknad og CV.

Aase Skjæveland
aase@hytech.no
+47 992  88  936