4 nye ansatte i bærekraft-avdelingen

Prosjektil satser videre innen bærekraft. Avdelingen vil før sommeren gå fra en til fem ansatte.

I et Teams-møte i februar var det første gang hele avdelingen møtte hverandre. Avdelingsleder Elin Schanche får med seg fire nye ansatte i vår og sommer. De nye er Ingrid E. Kristiansen, Hendricus Cornelus Renier Maessen, Rikke Ø. Aas og Brynhild Kvalvik-Watne.

Ingrid E. Kristiansen er fra Stavanger, har master i geologi og kommer fra stilling som miljørådgiver i et større ingeniørselskap.

Hendricus Cornelus Renier Maessen kommer fra studier ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås. Han er nå i ferd med å avslutte sin master i fornybar energi med fordypning innen LCA, klima- og miljøøkonomi, klimaregnskap, energiteknologier og bærekraft.

Rikke ø. Aas er fra Sandnes, men jobber nå som miljørådgiver i et større firma i Bø i Telemark. Hun har utdanning fra NMBU på Ås, og jobber primært med vann- og avløpsprosjekter.

Brynhild Kvalvik-Watne er fra Sandnes. Hun har utdannelse innen geofysikk, studieretning oseanografi, fra Bergen, og har erfaring fra stillinger innen geodata og miljøledelse.

– Dette er et utrolig spennende team. Vi har ulik bakgrunn og kompetanse, men alle har både erfaring og engasjement rundt bærekraft og miljø. Jeg håper og tror at vi kommer til å utfylle hverandre, slik at vi sammen kan utvikle nye produkter og tjenester, sier Elin Schanche.

Hun gleder seg til å få flere med i avdelingen.

– Jeg får med meg noen med lang erfaring og noen som kommer med ny og spennende utdanningsbakgrunn. Sammen med alle andre ansatte i Prosjektil så vil vi skape en tverrfaglig bevissthet og forståelse for bærekraft, sier hun.

Elin er glad for å jobbe i en bedrift der ledelse og eiere satser på bærekraft.

– En satsing som denne koster en del i oppstarten, men jeg er sikker på at det vil lønne seg i lengden – også økonomisk. Bærekraft vil forhåpentligvis etter hvert bli en naturlig del av alle virksomheter, sier Schanche.

Ta kontakt

No data was found
FLERE AKTUELLE SAKER FRA PROSJEKTIL