REGULERING AV NY SANDNES STADION

Avdeling for arealplanlegging i Prosjektil har jobbet med regulering av fotballstadion i Sandnes,  dimensjonert for 7600 tilskuere. I tillegg er det regulert inn en flerbrukshall som et senere byggetrinn.

Stadionanlegget inneholder lokaler for treningsstudio og helsetjenester, i tillegg til lokaler for videregående skole. Prosjektet innebærer store trafikale utfordringer og det er i den sammenheng utarbeidet mobilitetsplan basert på at det ikke skal tilrettelegges flere parkeringsplasser i området enn det antallet som i dag eksisterer.

Realitetstidspunkt vil henge sammen med finansieringsopplegget.

 

Prosjektil - Sandnes Stadion

Kontakt oss

Send oss gjerne en e-post så tar vi kontakt med deg.

Ikke leselig? Endre tekst.

Skriv inn og trykk Enter for å søke